Woonspods Middelsee

Start verkoop:
30 mei 2020

Het is zover, we gaan starten met de verkoop van fase 1 van de Woonspods Middelsee. Wij hebben "de lijnen" alvast uitgezet en willen dit graag op een veilige manier aan jullie laten zien, daarom nodigen wij jullie uit voor de eerste "Drive Thru" Start verkoop in Nederland op zaterdag 30 mei van 10.00 tot 11.00 uur op de bouwlocatie van Woonspods Middelsee.

Aanmelden voor Drive Thru:
Kom jij ook? Geef je dan zo snel mogelijk op via je persoonlijke pagina. Je ontvangt dan een uitnodigng met uitleg over de "Drive Thru" 

Meld je snel aan

Verkoopproces

 • Stap 1. Vanaf nu > Aanmelden voor de WoonSpods

  Heb je interesse om te wonen in het project WoonSpods Middelsee te Leeuwarden? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project.

  Na je aanmelding ontvangt je van ons een bevestigingsmail en kunt je in je account inloggen. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. 30 mei 2020 > Start Verkoop

  30 mei 2020 starten wij met de verkoop van de Woonspods. De start verkoop is een nieuwe ervaring. Voor het eerst in Nederland organiseren wij een "Drive Thru"  tussen 10.00 en 11.00 uur, ook kan je tussen 10.00 en 13.00 uur een persoonlijk gesprek (via videobellen) aanvragen met één van onze nieuwbouwmakelaars of hypotheekadviseurs. 

  Je kan via deze link een tijdstip reserveren. Wij nemen dan op de verkoopdag op het afgesproken tijdstip contact met je op om al je vragen over de woningen van fase 1 te beantwoorden.

  Op 30 mei zullen om 9 uur  zullen wij alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving en koperskeuzelijst op onze website en in je persoonlijke account plaatsen. 

 • Stap 3. tot dinsdag 9 juni > Inschrijven is mogelijk

   

  De inschrijving voor een optie is volledig digitaal.

  Vanaf 30 mei kun je je daadwerkelijk inschrijven voor je favoriete woning (bouwnummer). Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je persoonlijke account gekoppeld. Het inschrijfformulier dient digitaal te worden ingevuld en ondertekend. Wij vragen op het inschrijfformulier een aantal persoonlijke gegevens zoals contactgegevens en financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële gegevens komen aan bod.

  Wat doen we met deze persoonlijke gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van het inkomen is niet bepalend voor toewijzing. We willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die zie niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien gewenst kunnen je gegevens direct verwijderd worden na inschrijving. je hoeft hiervoor alleen maar een mail te sturen naar nieuwbouw@mooieplek.nl

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  De inschrijfperiode is tot 9 juni 2020 - 12.00 uur. In deze periode kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan ben je niet ingeschreven.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt en je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. woensdag 10 juni > Toewijzing woningen

  Op 10 juni 2020 worden de woningen (opties) toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is je favoriete woning aan je toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek ((video)bellen of persoonlijk gesprek). Vanaf dit moment heb je een optie op een woning. Een optie is 1 week geldig. Is je favoriete woning niet aan je toegewezen, dan krijg je daar later in de week een e-mail of word je gebeld en kom je op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog een optie krijgen op een woning van fase 1. 

(Streef)planning

NU 2020

WEBSITE LIVE
Aanmelden + woonwensen

VOORJAAR 2020

WONINGEN BEKEND
Eerste plattegronden bekend

30 mei 2020

START VERKOOP
verkoop woningen

Juni 2020

VERKOOP WONNIGEN
Contract tekenen

NAJAAR 2020

START BOUW
onder voorbehoud