Verkoopproces

 • Stap 1. Vanaf nu > Aanmelden voor de WoonSpods

  Heb je interesse om te wonen in het project WoonSpods Middelsee te Leeuwarden? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project.

  Na je aanmelding ontvangt je van ons een bevestigingsmail en kunt je in je account inloggen. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. 2 september 2020 > Start Verkoop

  2 September 2020 starten wij met de verkoop van FASE 2 van de Woonspods. De verkoop van de laatste 22 WOONSPODS gaat volledig digitaal.

  Op 2 September om 9 uur  zullen wij alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving en koperskeuzelijst op onze website plaatsen. 

 • Stap 3. tot maandag 7 september > Inschrijven is mogelijk

  De inschrijving voor een optie is volledig digitaal.

  Vanaf 2 september 2020 kun je je daadwerkelijk inschrijven voor je favoriete woning (bouwnummer). Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je persoonlijke account gekoppeld. Het inschrijfformulier dient digitaal te worden ingevuld en ondertekend. Wij vragen op het inschrijfformulier een aantal persoonlijke gegevens zoals contactgegevens en financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële gegevens komen aan bod.

  Wat doen we met deze persoonlijke gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van het inkomen is niet bepalend voor toewijzing. We willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die zie niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien gewenst kunnen je gegevens direct verwijderd worden na inschrijving. je hoeft hiervoor alleen maar een mail te sturen naar nieuwbouw@mooieplek.nl

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  De inschrijfperiode is tot 7 september 12.00 uur.  In deze periode kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan ben je niet ingeschreven.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt en je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. dinsdag 8 september > Toewijzing woningen

  Op 8 september 2020 worden de woningen (opties) toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is je favoriete woning aan je toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek ((video)bellen of persoonlijk gesprek). Vanaf dit moment heb je een optie op een woning. Een optie is 2 weken geldig. Is je favoriete woning niet aan je toegewezen, dan krijg je daar later in de week een e-mail of word je gebeld en kom je op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog een optie krijgen op een woning van fase 2. 

(Streef)planning

VOORJAAR 2020

WEBSITE LIVE
Aanmelden + woonwensen

VOORJAAR 2020

WONINGEN BEKEND
Eerste plattegronden bekend

ZOMER 2020

START VERKOOP
verkoop woningen

NAJAAR 2020

VERKOOP WONNIGEN
Contract tekenen en Koperskeuzegesprek

WINTER

START BOUW
onder voorbehoud