Helemaal niet zo moeilijk.

Bijzonder wonen
in een energie-
neutraal huis.

Want je eigen ‘WoonSpod’ staat spannend rug-aan-rug met een andere. Een avontuurlijke, moderne manier van wonen met een vette knipoog naar vroeger. Net als in een oud hofje deel je de binnentuin, waar je de wijkgenoten ontmoet op de momenten dat jij dat wilt. Rondom wandelpaden en waterpartijen. Een kleine, duurzame wijk op een ‘industrieel’ ogend eiland.

Persoonlijk, warm,
mooi en betaalbaar.

Een huis waar je trots op kunt zijn. Je maakt deel uit van de saamhorigheid op de twee eilanden van Middelsee - thuis geniet je van lekker veel privacy, met uitzicht op het water of aan de gezellige binnentuin! De naam ‘Spod’ zegt het al een beetje: je eigen ruimte om te ontspannen, om samen in weg te kruipen. ‘Pod’ is dus Engels voor cocon of peul, en ‘spot’ is gewoon ‘spot’ als in ‘hotspot’. Vind maar eens een interessantere plek om te wonen.

Kies maar: ruim of nog wat ruimer? Af of bijna af?

Een WoonSpod heeft altijd een open ruimte met veel licht, dankzij de grote ramen. Wordt dat de woonkamer met woonkeuken? Wil je 2 of toch 3 slaapkamers? De sfeer en de aankleding bepaal je deels zelf.